Vi flytter til Teknikvej

NYT ÅR - NY ADRESSE!

RD Data er vokset ud af huset på Værkstedsvænget, hvor vi har holdt til de sidste 20 år. Nu starter et nyt kapitel, i samme erhvervsvenlige Odense-forstad, men i et helt nyt hus, bygget specielt til at optimere vores arbejdsprocesser og understøtte det høje serviceniveau, vi fortsat vil tilbyde vore kunder.

For dig, som kunde, kommer flytningen ikke umiddelbart til at betyde det helt store - bortset fra at du nu kan besøge os i mere rummelige og tidssvarende omgivelser. Men på længere sigt betyder denne nye investering, at vi fortsat kan vækste, udvikle os og møde dine og andre kunders nuværende og fremtidige behov. Det er derfor fulde af positive forventninger, at vi i starten af det nye år flytter vores lager, vores produktionsapparat og vores medarbejdere ind i de nye lokaler.

Da vi i en periode vil have både det gamle og det nye hus til rådighed, forventer vi ikke de store afbrydelser i arbejdsgangen, men skulle der komme en ekstra dag på leveringstiden, undskylder vi på forhånd!

Du kan dog hjælpe os - og dig selv - ved at få dine hasteordrer ind så hurtigt som muligt. Vores telefonnummer forbliver det samme: 6619 1975 - og ligeledes web-adressen: www.rddata.dk


Ny adresse:

Teknikvej 75

5260 Odense S