KortSnedkeri

RD Data producerer plastkort med 4-farvet digitaltryk, normalt med 3-4 dages leveringstid i oplag op til 5.000 kort.

RD Data servicerer et stort antal kunder som ikke selv kan eller vil foretage udsendelser af diverse kortopgaver.

Vi er med fra idé til færdigt produkt.

RD Data kan fremstille fortrykte plastkort med 4-farvet digitaltryk. Ønsker du magnetstribe med mere på kortene, er det også noget vi leverer. Kortene kan printes og kodes med variable data. Enten kan du selv gøre dette, hvis du har en printer i huset, eller du kan lade os trykke dine plastkort.

Hvis du som kunde ikke ønsker selv at producere plastkort, kan vi tilbyde fremstilling af fortrykte plastkort fra 100 stk. og opefter, personalisering/tiltrykning af kortene med variable data som navn, adresse, nr., stregkode, QR-koder, kodning af magnetstribe eller chip. Print af følgebreve med påsætning af op til 4 plastkort, kuvertering af følgebrev med bilag, samt aflevering til postvæsenet.

Grundet vores fleksible arbejdsgang er vi gearet til at håndtere både store og små opgaver, samt hurtigt foretage ændringer i allerede igangværende opgaver.

RD Data råder over det mest moderne udstyr til fremstilling af plastkort og postbehandling. Vi forhandler desuden alt tilbehør til plastkort, samt plastkortprintere.

Gå direkte til Webshoppen